Egy krémes, ínycsiklandó tészta, amit garantáltan imádni fogsz! A gombás és füstölt sonkás ízek tökéletes harmóniában találkoznak.
Hozzávalók
250 g laska gomba
250 g csiperke gomba
1 kis doboz tejföl
Medvehagyma
1 teáskanál pirospaprika
1 fej vöröshagyma
1 teáskanál fokhagymapor
Kakukkfű
Só, bors, vegeta
450 g tészta
Füstölt sült sonka
Elkészítés
A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük.
A gombákat és a vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk.
A vöröshagymát zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát és a felkockázott sonkát.
Amikor összepárolódott, hozzákeverjük a tejfölt, a felaprított medvehagymát és a fűszereket.
Alacsony lángon, folyamatos keverés mellett összeforraljuk.
A kifőtt tésztával tálaljuk és jó étvágyat kívánunk! Egyszerű, gyors és isteni finom!